«Οι πράκτορές μας χρειάζονται τα καλύτερα εργαλεία για τους πελάτες μας. Με το Venezia μπορούμε να προσαρμόσουμε αυτά τα εργαλεία για κάθε έργο μαζί με τους πελάτες μας.
Καμία προγραμματιστική εργασία, καμία εκπαίδευση σε frontends, τυποποιημένα interfaces, απλούστερη ανάπτυξη»
Χαρακτηριστικά
Δημιουργία διαδικτυακών φορμών εισόδου χωρίς προγραμματισμό από μη IT προσωπικό σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα
Οι φόρμες εισόδου μπορούν να δημιουργηθούν απευθείας στη συνάντηση με τον αιτούντα
Λειτουργία προεπισκόπησης για άμεση δοκιμή της τρέχουσας φόρμας εισόδου
Ρυθμιζόμενη λειτουργία υπενθύμισης με κλιμάκωση σε περίπτωση υπέρβασης χρόνου
Δυνατά στοιχεία εισόδου είναι πεδία κειμένου, dropdowns, λίστες, ραδιοκουμπιά, checkbox κ.λπ.
Ρυθμιζόμενη επικύρωση υποχρεωτικών πεδίων, τύπων δεδομένων, προτύπων εισόδου (Email, διεύθυνση IP κ.λπ.), μήκη κειμένου, έλεγχοι διπλοτύπων για μεμονωμένα πεδία και συνδυασμούς
Ρύθμιση προεπιλεγμένων τιμών για στοιχεία εισόδου
Εξαρτήσεις μεταξύ τιμών λίστας (Cascading Dropdowns)
Η προστασία των αγωγών από ζημιές (π.χ. λόγω κατασκευαστικών εργασιών) έχει μεγάλη σημασία. Για το σκοπό αυτό, οι αγωγοί ελέγχονται τακτικά με πεζοπορία, οδήγηση και πτήση. Ωστόσο, η πρακτική δείχνει ότι με αυτές τις διαδικασίες δεν μπορεί να επιτευχθεί μόνιμη παρακολούθηση. Για να καλυφθεί αυτό το κενό, έχουν ήδη εξεταστεί διάφορες μέθοδοι διαδικτυακής ανίχνευσης στο πλαίσιο ενός έργου DVGW πριν από μερικά χρόνια. Το προϊόν PipeMon+® που παρουσιάζεται εδώ καλύπτει αυτό το κενό.
Κόνσεπτ:
- Η OGE έχει αναπτύξει μια μεθοδολογία παρακολούθησης αγωγών με βάση την κατιονική προστασία από διάβρωση (KKS)
- Σε περίπτωση παραβίασης της επικάλυψης του αγωγού ενός κατιονικά προστατευμένου αγωγού από ένα κατασκευαστικό μηχάνημα (εκσκαφέας, τρυπάνι, φρέζα εδάφους κ.λπ.), η κατανομή του ρεύματος προστασίας στον αγωγό αλλάζει
- Με τη χρήση κατάλληλων αισθητήρων και ειδικών αναλυτικών διαδικασιών, αυτά τα γεγονότα μπορούν να ανιχνευθούν σε πραγματικό χρόνο.
Maltit - υποκατάστατο ζάχαρης με μειωμένες θερμίδες
Το Maltit (E965) είναι ένα υποκατάστατο ζάχαρης με μειωμένες θερμίδες, που έχει γεύση παρόμοια με αυτή της ζάχαρης. Με γλυκύτητα περίπου 90% σε σχέση με τη ζάχαρη, το Maltit μπορεί να αντικατασταθεί σχεδόν 1:1 με τη ζάχαρη.
Η κατανάλωση Maltit προκαλεί μόνο πολύ μικρή αύξηση στα επίπεδα σακχάρου και ινσουλίνης στο αίμα και περιέχει περίπου τις μισές θερμίδες από τη ζάχαρη.
Το Maltit χρησιμοποιείται, μεταξύ άλλων, για την παραγωγή καραμελών, μπισκότων, σοκολάτας, γλυκών κάθε είδους, παγωτού, μαρμελάδας, τσίχλας κ.λπ..
Σε ημερήσιες δόσεις άνω των 30-50 g για ενήλικες, μπορεί να προκληθεί καθαρτική δράση. Γι' αυτό συνιστάται η ημερήσια κατανάλωση να μην υπερβαίνει τα 30-50 g.